Citeste si...

LA SEVERIN, SE FURĂ ȘI ȚEVILE DIN REȚEAUA DE CANALIZARE

teviȚevile din rețeaua de canalizare a municipiului Drobeta Turnu Severin reprezintă o adevărată tentație pentru hoți. La sfârșitul săptămânii trecute, în zona Gura Văii, jandarmii au surprins doi indivizi chiar în timp ce sustrăgeau bucăți din conductele de canalizare a orașului. În urma verificărilor efectuate,  oamenii legii au constatat că cei doi bărbați, cu vârste cuprinse între 44 și 60 ani, au mai secționat de la rețeau de apă și canalizare, de pe  strada   Retezat, alte două țevi tip PVC de aproximativ 6 metri fiecare, cu intenția de a le   valorifica ulterior.  Reprezentanții Jandarmeriei Mehedinți au anunțat că celor doi indivizi li s-au întocmit actele de constatare, fiind susceptibili de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt calificat, dosarele fiind înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

 

Beatrice Urucu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1