Citeste si...

SEVERINENII AU FOST TEMERARI PE TATAMI

Din vremuri îndepărtate există proverbul latinesc în care se spune că repetiția e mama învățăturii. Ghidați de acest principiu, judoka de la CSM Drobeta au participat, zilele trecute, la turneul internațional de verificare de la Temerin. Severinenii au fost în formă bună pe tatamiul din Serbia.

temerin 2

Majoritatea sportivilor au prins podiumul de premiere, în total fiind aduse clubului nu mai puțin de nouă medalii. Cele mai multe clasări au fost pe prima treaptă a podiumului: 6. Astfel, Anda Vâlvoi (-63 kg-U21), Andreea Bortoș (-57 kg-U21), Roberta Ioviță (-52 kg-U21), Iasmina Covaciu (-48 kg-U21), Chicin Alexandru (-66 kg-U18), Roberta Ioviță (52 kg-U18) și-au învins pe tatami toți oponenții. Pe locul secund s-au clasat Alexandru Chicin (-66kg-U21), Iasmina Covaciu (48 kg-U18) și Diana Argint (-48 kg-U18). Rezultatele fetelor au poziționat pe primul loc echipa CSM Drobeta, la categoria Junioare.

 

An de an mergem la acest turneu deoarece este ultimul dinaintea campionatelor naționale. Ediția actuală ne-a adus rezultate care dau speranțe în noul sezon. În cele două zile de concurs sportivi noștri au luptat și la categorii de vârstă mai mari, pentru a avea cât mai multe meciuri. Considerăm că s-au comportat destul de bine. Suntem în febra de pregătire a campionatului național de cadeți de la finale săptămânii, iar orice meci câștigat, dar mai ales un meci pierdut, ne arată unde trebuie lucrat. Campionatul Național de la Suceava este criteriul de selecție numărul unu în alcătuirea loturilor naționale”, a explicat antrenoarea Lena Sterea de la CSM Drobeta.

 

Turneul internaţional de la Temerin a avut la start, în două zile de competiţie, 600 de sportivi din România, Serbia, Bulgaria, Croația, Ungaria, Muntenegru și Macedonia.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1