Citeste si...

CURSURI DE EXCELENȚĂ OFERITE DE ALEXANDRU TOMESCU, LA VIOARĂ, TINERILOR DIN COMUNITĂȚILE ROMÂNEȘTI

vioara 1Cursuri de excelență de vioară și violă vor fi oferite de celebrul violonist, Alexandru Tomescu, tinerilor din comunitățile românești. Alături de Alexandru Tomescu, în acest demers, se află și violistul Ladislau Cristian Andriș. Cursurile fac parte din evenimentul numit "Masterclass Enescu Experience", aflat la cea de-a treia ediție, ce se va desfășura la Mihăileni, în județul Botoșani. Perioada de desfășurare este 17-23 iulie. 

Studiul sub îndrumarea artiştilor români, precum şi studiul operei şi personalităţii marelui muzician român George Enescu constituie paşi importanţi în reconstruirea identitaţii culturale româneşti, a comunităţilor din care provin tinerii muzicieni.

Tinerii violonişti si violisti vor studia cu reputaţi profesori si artişti şi vor avea posibilitatea de a participa la concerte, având oportunitatea de a reprezenta comunitatea românească în viaţa muzicală internaţională și de a promova valorile şi cultura românească peste hotare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1