Citeste si...

VICTORIOȘI ÎN DERBYUL LOCAL

Juniorii U17 de la CSS Drobeta au mai făcut un pas important în a câștiga Seria a XI-a Preliminară din campionatul național de fotbal. Elevii pregătiți de Mihai Calițoiu au învins, în derbyul local, pe Luceafărul Drobeta.

20170906 181413 2

 

Desfășurată pe stadionul din Șimian, partida dintre singurele echipe care reprezintă orașul la nivel național a avut același deznodământ ca în partida tur. Școlarii” au câștigat tot cu 2-1, la capătul unui joc extrem de disputat. În duelul din weekend, Luceafărul a condus în urma autogolului lui Bordea ( min. 7), însă același jucător avea să restabilească egalitatea în minutul 30, iar coechipierul său, C. Popescu, a marcat golul victoriei, în minutul 60. Rezultatul menține echipa profesorului Mihai Calițoiu la 6 lungimi înaintea urmăritoarei Pandurii Târgu-Jiu, cu două etape înaintea finalului sezonului regular.

 

Sunt mulțumit, după a șaptea victorie consecutivă, de faptul că băieții mi-au demonstrat că fac parte dintr-o echipă cu mult caracter. Mai avem multe de pus la punct în ceea ce privește jocul, dar avem entuziasm și forță de grup. Se vede că jucăm cu inima. La acest meci am avut în Cătălin Răceanu un portar în zi de grație, iar Angelo Bordea a fost printre cei mai buni de pe teren. Vom rămâne conectați la campionat și vom munci și mai mult”, a declarat antrenorul Mihai Calițoiu.

 

CSS Drobeta a evoluat în formula: Răceanu- Trăilescu, Bordea, Popa, Mladin (45 Ungureanu) - Cerbu, Mogoș, Ilie – Toader (50 C. Popescu), Dănoiu (78 Iorgulescu), Mincu (70 F. Popescu)

 

 

CSS Drobeta mai are nevoie de trei puncte din jocurile cu CSS Caransebeș (a) și Pandurii Târgu Jiu (d) pentru a promova, în premieră în Liga Elitelor. În duelul juniorilor A, Luceafărul Drobeta s-a impus în fața CSS-ului, scor 5-3.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1