Citeste si...

NIVEL RIDICAT ÎN ELITĂ

Juniorii U 17 de la CSS Drobeta încă nu se regăsesc în Liga Elitelor. Fotbaliștii au pierdut și cel de-al doilea joc, în fața unor adversari care au speculat la maximum greșelile comise de elevii pregătiți de Mihai Calițoiu.

index

 

Singura echipă din județul Mehedinți calificată în competiția de elită a juniorilor sub 17 ani a suferit cea mai drastică înfrângere. Centrul Național Mureș i-a învins pe cei de la CSS Drobeta cu 7-0, realizând scorul rundei. Antrenorul severinean mărturisește că nimic nu a mers așa cum planificase și, în plus, echipa sa a trebuit să evolueze cu un jucător în minus aproape tot jocul, Bordea fiind eliminat în minutul 20.

 

 

Sunt nevoit să îmi asum această umilință. Așa este în fotbal, antrenorul este mereu vinovat când echipa pierde. Ne-am făcut harakiri la acest joc, când, la scorul de 1-0 am luat un cartonaș roșu, după o greșeală de nepermis la acest nivel. Apoi jocul s-a rupt și nu am reușit să ținem piept în 10 jucatori, unei echipe foarte bine organizată din toate punctele de vedere. Nu asta este valoarea băieților și trebuie să demonstrăm în următoarele etape că nu suntem ajunși întâmplator în Liga Elitelor”, a precizat antrenorul Mihai Calițoiu.

 

CSS Drobeta a evoluat în formula: Răceanu- F. Popescu (35 Ungureanu), Bordea, Popa, Trăilescu (41 Birovescu) - Cerbu, Mogoș, Ilie- C. Popescu (41 Toader), Dănoiu, Mincu (60 Iorgulescu).

 

În weekend, pe 28 octombrie, CSS Drobeta are parte de o deplasare dificilă, pe terenul celor de la ACS FC Ardealul Cluj-Napoca. Dacă severinenii au acumulat două înfrângeri, adversari au două victorii și sunt pe locul secund în Seria Vest din Liga Elitelor U17.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1