Citeste si...

PORTUGHEZII CAUTĂ MUNCITORI ROMÂNI PENTRU RECOLTAREA ZMEUREI

raspberries fruits berries fruit 54271 25443800Muncitorii români sunt căutați de portughezi pentru recoltarea zmeurei. Astfel, prin intermediul Rețelei EURES sunt disponibile 300 de de locuri de muncă, în Portugalia, în campania agricolă 2018. 

Durata contractului este de aproximativ 3 luni, iar timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultura / experiență recoltarea  zmeurei / experiență în munca în sere.

Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi și plătește transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Limba străină (engleză, spaniolă, portugheză) constituie un avantaj, dar nu este cerință obligatorie. Salariul oferit este cuprins între 603 – 1.053 euro/brut/luna (40 ore/saptamina, 5 zile lucratoare, 2 zile libere prin rotatie).

Persoanele cu domiciliul in judetul Mehedinti, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Mehedinti, tel 0252 / 319029, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

- copie carte identitate;

- adeverinta medicala (apt pentru munca in strainatate);

          - curriculum vitae EUROPASS in limba romana.

              

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31.12.2017.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1