Citeste si...

ZECI DE JANDARMI MEHEDINȚENI PARTICIPĂ LA MANIFESTĂRILE DEDICATE ZILEI NAȚIONALE

DSC 0393Peste 80 de jandarmi, din Mehedinți, participă la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, alături de instituțiile din Garnizoana Drobeta Turnu Severin. 

Vineri, 1 Decembrie, la ora 10.00, jandarmii  participă la ceremonialul militar-religios asigurând garda port drapel, două plutoane de defilare,  precum și tehnica pentru paradă. Vor fi expuse autospecialele  de intervenție, care sunt folosite  de jandarmi în misiunile  specifice.

De la ora 18.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți și Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Drobeta” vor participa la ceremonialul retragerii  cu torțe,  pornind de la Palatul Cultural ,,Theodor Costescu până la zona de promenadă de pe strada Crișan.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, pe toată perioada de desfășurare a manifestarilor organizate,  jandarmii vor asigura măsurile specifice de ordine si siguranță publică.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1