Citeste si...

TREI PERSOANE ARESTATE PENTRU BRACONAJ, ÎN MEHEDINȚI

poza 1Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au efectuat 6 percheziții domiciliare, în județul Mehedinți, la persoane bănuite de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

       În urma acestor activități, polițiștii au ridicat 6 arme letale cu glonț și alice, 120 de cartușe, 100 de kg. de carne de vânat și preparate din carne de vânat, articole pirotehnice și țigarete, 300.000 de lei, precum și alte bunuri. 3 persoane au fost arestate preventiv, iar 2 au fost plasate sub control judiciar.

Polițiștii de la Baia de Aramă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă, au efectuat 6 percheziții domiciliare, pe raza comunelor Obîrșia Cloșani și Ponoarele, din județul Mehedinți.

Activitățile s-au desfășurat la 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 56 de ani,  bănuiți de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

În cadrul perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat 6 arme letale cu glonț și alice, 120 de cartușe aferente acestora, dispozitive de urmărire pe timp de noapte, binocluri, lunete profesionale, cuțite de vânătoare, 3 detectoare de metale, stații de emisie-recepție, 100 de kg de carne de vânat și preparate din carne de vânat, 2 trofee de cerb și un trofeu de capră neagră, articole pirotehnice și țigarete, precum și 300.000 de lei.

În cursul aceleiași zile, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și al polițiștilor din cadrul Poliției Stațiunii Băile Herculane, a fost prins în flagrant delict, pe raza Stațiunii Băile Herculane, unul dintre cei 5 bărbați, în vârstă de 29 de ani, din comuna Obîrșia Cloșani, județul Mehedinți, în timp ce avea asupra sa, ilegal, 40 de cartușe de armă de vânătoare.

În urma administrării probatoriului, cele 5 persoane au fost reținute, ulterior, instanța de judecată a dispus, față de 3 persoane măsura arestării preventive, iar față de celelalte 2, măsura controlului judiciar.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1