Citeste si...

VICTORIE MUNCITĂ PENTRU BELBIȚĂ

Diana Belbiță merge din victorie în victorie. Luptătoarea și-a îmbunătățit palmaresul cu un nou succes în galele Real Extreme Fighting. Luni seara, în Brașov, mehedințeanca și-a respectat statutul de favorită în fața unei adeversare din Grecia.

 

belbita rxf

 

 

Finalul de an a adus la poalele Tâmpei staruri ale MMA-ului din România, Italia, Serbia, Grecia sau Brazilia. Românii au ieșit, în mare parte, victorioși din cușca RXF All Stars, iar printre ei s-a numărat și Diana Belbiță. Ghidată de zicala conform căreia trebuie să te temi de greci chiar și atunci când îți fac cadou, sportiva originară din județul nostru a învins-o pe elena Christina Netza, în runda a III-a, după ce arbitrul a oprit un meci în care ambele adversare nu s-au menajat deloc. Dacă în prima rundă Belbiță a ieșit pe plus, cea de-a doua i-a aparținut grecoaicei, însă experiența Dianei a ajutat-o să găsească soluția prin care să-și învingă oponenta cu două minute înainte de gongul final.

 

Adversara mea are 15 victorii și nici o înfrangere în kickboxing. Mă așteptam să fie o luptătoare care își doreste să dispute meciul mai mult în picioare. Având în vedere forma masivă a corpului ei, nici forța cu care trimitea loviturile nu m-a surprins. Prima repriza a fost mai mult de tatonare, deoarece neavând niciun meci al ei de MMA pe care să îl văd înainte, nu știam cum se va mișca la sol. Consider că prima repriza mi-a aparținut categoric. În a doua rundă am avut câteva momente mai dificile, dar peste care am trecut cu bine datorită sfaturilor primite de la antrenor. În runda a III-a am intrat mult mai determinată și am profitat când am prins un moment bun, ajungând peste adversară. Am trimis aproximativ 15 lovituri la care Netza nu a avut reacție, iar arbitrul a oprit meciul și am fost declarată învingătoare prin TKO. Mă bucur că a fost un meci greu. Astea sunt provocările din care consider că am cel mai mult de învățat.”, a dezvăluit Prințesa războinică din România.

 

În urma acestui succes, Diana Belbiță are 10 victorii și 4 înfrângeri în galele de MMA. La începutul lunii a obținut titlul european în Kempo.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1