Citeste si...

ELEVI ÎN PRACTICĂ LA JANDARMERIA MEHEDINȚI

DSC 1131Elevii școlilor postliceale din subordinea Ministerului Afacerilor Interne desfășoară în această perioadă, stagiul de practică în unitățile operative ale Jandarmeriei Române.

            Pentru o perioadă de trei luni, cei 18 elevi(3 fete și 15 băieți) de   la Școala de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, au fost repartizați pentru a se instrui în cadrul primului stagiu de practică, la Jandarmeria Mehedinți.  

           În această perioadă, elevii se vor implica direct în munca de jandarm, alături de colegi cu experiență și vor fi repartizati în structurile operative ale inspectoratului.  În acest stagiu, elevii vor avea posibilitatea să acumuleze cât mai multe cunoștințe practice, vor putea aplica cunoștințele teoretice acumulate în școală, astfel încât, la finalul anului de studiu, să fie pregătiți pentru a putea face față exigențelor meseriei de jandarm.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1