Citeste si...

MEDALII PE USCAT PENTRU CSȘ ORȘOVA

Federaţia Română de Canotaj a pus în scenă, zilele trecute, cea mai importantă competiție internă pe uscat, tradițională în acest moment al anului, și anume Campionatul Național de Ergometru pentru seniori și juniori. Clubul Sportiv Școlar Orșova a dominat competiția juniorilor, întorcându-se cu 13 medalii.

canotaj ergometru 3

Ultimul concurs din sezonul rece a regăsit mai mulți sportivi de la Clubul Sportiv Școlar Orșova pe podiumurile de premiere. S-au cucerit 3 titluri de campioni la individual și alte patru la echipă. Bilanțul excelent a fost completat cu două titluri de vice-campioni și alte patru locuri trei. Prin cele 13 medalii, secția orșoveană a fost cea mai prolifică din țară, în cadrul celor 16 probe în care au fost cronometrații timpii sportivilor. Clubul orșovean este de, aproape patru decenii, cel mai important din țară la nivel de juniori și, totodată, principalul furnizor de canotori pentru principalele cluburi de seniori din țară. Competiția desfășurată în sala Clubului Sportiv ”Ceahlăul” din Piatra Neamț a constituit căderea de cortină peste întrecerile indoor ale sezonului pe uscat, cu 4 săptămâni înaintea debutului stagiunii pe ape, cu vâsla în mână, la Timișoara, pe canalul Bega.    

 

Titlurile de campioni au fost adjudecate de:

 

- la juniori masculin, individual (2 medalii): Gheorghe Daniel Gheatău; Merilă Toader

- pe echipe, la dublu: Radu Barabas, Andrei Mândrilă

- la juniori masculin, în cvartete (2 medalii); Cosmin Gheorghe Carpea, Gheorghe Petrișor Morar, Alexander Spencer, Daniel Gheorghe Scipcaru; Simeon Ciprian Hison, Cristian George Brânaru, Claudiu Neamțu, Costi Daniel Neagoe

- la junioare: Georgiana Tătaru

- pe echipe, la dublu: Emanuela Ioana Ciotău, Diana Elena Suta;

 

Titlurile de vice-campioni au fost adjudecate de:

 

-  la juniori feminin, individual: Cosmina Maria Podaru

-  la juniori masculin,în cvartete: Gabriel Ceostof Ancuța, Cornel Traian Ieremciuc, Eduard Dragoș Culidiuc, Sebastian Timiș

 

Locurile trei au fost adjudecate de:

 

-   la juniori masculin, individual: Cosmin Andrei Nemciuc

-   la juniori masculin, echpe: Alexandru Iliuț, Cosmin Buga, Vlad Cosmin Călin, Denis George Bouhar

-   la juniori feminin, echipe: Florentina Buburuzan, Maria Magdalena Gemanari, Denisa Iuliana Pavel, Ana Maria Loghin

-   la juniori masculin, echipe: Robert Florin Panduru, Paul Constantin Schiau, Nicu Bordianu, Dănuț Petrișor Dobre

 

Campionatul Național de Fond, primul pe apă din 2018, este programat, conform tradiției, pe canalul Bega, în 18 și 20 aprilie, mai întâi seniorii, inclusiv tineretul, iar apoi juniorii.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1