Citeste si...

IGOR DODON, ÎNTÂMPINAT CU PROTESTE LA ROMA: „NOI SUNTEM ROMÂNI, DODON ESTE UN IMPOSTOR”

„Igoruş, cară-te la ruşi”, „Ai jurat pe Constituţie, nu pe prostituţie”, „Noi suntem români” - cu astfel de pancarte a fost întâmpinat Igor Dodon la Roma de către diaspora din Italia. Speriat probabil de acest protest, Igor Dodon nu a mai ajuns la întâlnirea cu cetăţenii moldoveni.

„Dodon nu a venit să se întâlnească cu diaspora. Nimeni nu ne-a anunţat că dumnealui nu va veni. Nu a avut plăcerea să se întâlnească cu noi. Indignarea noastră este foarte mare”, a spus o protestatară, Cristina

Pruteanu.

 

Corina Bezer

Sursa: Libertv.md

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1