Citeste si...

ARTIȘTI DE PE AMBELE MALURI ALE PRUTULUI VOR EVOLUA ÎMPREUNĂ LA FESTIVALUL "PREZINTĂ ORCHESTRA FOLCLOR"

prezinta orchestra folclor etapa iii 1Festivalului – Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR” va reuni interpreți de muzică populară de pe ambele maluri ale Prutului. Evenimentul se va desfăşura în data de 16 noiembrie, 2017, ora 18.00, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” din Chişinău.

Pe lângă concursul de interpretare, în cadrul fiecărei etape vor avea loc recitaluri de muzică ale unor artişti consacraţi şi cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului. În 16 noiembrie, la ora 18.00, pe scena Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchievici” vor evolua: cunoscuta interpretă Nina Ţurcanu-Furtună şi clarinetistul Ion Krasnopolski.

Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de muzică populară „FOLCLOR”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Cea de-a treia ediție a festivalului este organizată de Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” în colaborare cu Orchestra de muzică populară „FOLCLOR” şi Compania Publică TeleRadio Moldova, în parteneriat cu Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1