Citeste si...

IGOR DODON, PUS LA PUNCT DE UN FUNCȚIONAR ELECTORAL! „AVEȚI BULETINE ÎN LIMBA MOLDOVENEASCĂ? - NU, AVEM DOAR ÎN LIMBA ROMÂNĂ”

Igor Dodon, pus la punct de un funcționar electoral! Venind să voteze în cadrul referendumului local de demitere a lui Dorin Chirtoacă, un funcționar electoral l-a întrebat dacă dorește buletin de vot în limba rusă sau în limba română.

Președintele Republicii Moldova a declarat că dorește un buletin în „limba moldovenească”. La rândul său, funcționarul electoral, care avea la mână o panglică tricoloră, i-a răspuns că buletine în limba moldovenească nu există și sunt doar în limba română. Igor Dodon s-a conformat și a răspuns: „Dați de care aveți”.

După ce și-a exprimat opțiunea de vot, Igor Dodon a declarat: „Cred că este important că astăzi noi am oferit chișinăuienilor posibilitatea de a vota pentru schimbarea situației în Chișinău. Am dat această posibilitate pentru că am semnat și eu pentru referendum, atunci când cu peste 80.000 de chișinăuieni am inițiat acest referendum. Faptul că astăzi are loc referendumul deja este o reușită a noastră”.

 

Corina Bezer

Sursa: Libertv.md

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1