Citeste si...

MINISTRUL DE EXTERNE AL REPUBLICII MOLDOVA, ÎN VIZITĂ LA BUCUREŞTI

 ulianovschiMinistrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, efectuează, marţi, 6 februarie, o vizită de lucru la Bucureşti, la invitaţia omologului său român, Teodor Meleşcanu.

Vizita  include o întrevedere cu Ana Birchall, Viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, convorbiri oficiale cu Ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor Meleșcanu, urmat de un briefing, precum şi o întrevedere cu Bogdan Aurescu, Consilierul Preşedintelui României pentru politică externă.

De asemenea, Ministrul Ulianovschi are programată o reuniune cu Ambasadorii statelor partenere, acreditaţi pentru Republica Moldova de la Bucureşti.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1