Citeste si...

JANDARMII ROMÂNI DIN FĂLTICENI AU SOSIT ÎNTR-O VIZITĂ DE LUCRU LA GARDA NAŢIONALĂ DIN UCRAINA

O delegaţie a Jandarmeriei României, formată din colonelul Mădălin Franciuc, instructor militar la Catedra Tactica Jandarmeriei şi maior Adrian Dăscălescu, instructor militar la Catedra Pregătire Militară şi Fizică, ambii din cadrul şcolii militare  de Subofiţeri  de Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni, la invitaţia trimisă de către general-locotinent Mykola Balan, adjunct al Comandantului Gărzii Naţionale din Ucraina, efectuează în perioada 23-28 aprilie 2018 o vizită de lucru la Centrul de Pregătire pentru Subofiţeri de la Zolokiv al Gărzii Naţionale din Ucraina.

BucPress aminteşte că scopul vizitei militarilor români este de a analiza aspectele concrete ale cooperării bilaterale cu structura de pregătire din cadrul Gărzii Naţionale a Ucrainei, vizând dezvoltarea relaţiilor de cooperare dintre structurile cu atribuţii în domeniul pregătirii personalului din cadrul celor două instituţii similare din Ucraina, respectiv din România.

După cum informează SuceavaNews, această activitate îşi propune să contribuie la diversificarea portofoliului schimburilor de experienţă dintre cele două instituţii, dată fiind participarea, până în prezent , a 43 de cadre ucrainene  la cursuri, antrenamente, ateliere de lucru şi schimburi de experienţă, derulate la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi din Fălticeni, în cadrul proiectului „Sprijin pentru Dezvoltarea Gărzii Naţionale din Ucraina”.

 

Sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1