Citeste si...

EXPOZIȚIA "DOUBLE HEADS MATCHES" LA BUDAPESTA

IMG_2068.JPGUj Budapest Gáleria în colaborare cu ICR Budapesta organizează, în perioada 16 februarie - 27 mai 2018, expozitia intitulată " Double Heads Matches".

Vernisajul expoziției va avea loc în data de 16 februarie, ora 17:00, la Uj Budapest Gáleria (1093 Budapest, Fővám tér 11-12,- Bálna Budapest).

Expoziția prezintă o selecție de lucrări de artă contemporană din patru colecții particulare din România.

Cele patru colecții sunt: colecțiile lui Mircea Pinte, Ovidiu Sandor, Răzvan Bănescu și Fundația Plan B - din orașele Cluj, Timișoara și București.

În aceste colecții se pot vedea opere valoroase ale unor artiști români renumiți, cum ar fi Mircea Cantor, Adrian Ghedie, Ciprian Mureșan, Vlad Nancă, Ioana Nemeș, Șerban Savu și Mircea Suciu, care s-au făcut cunoscuți și pe plan internațional.

Colecționarii prezintă interes și pentru generațiile tinere de artiști, precum: M Kafchin, Alex Mirutziu și George Crângașu.

Expoziția se poate vizita până la data de 27 mai 2018, conform orarului din locație.

 

Șerbana Kiss-Meiroșu

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1