Citeste si...

90 DE SANCȚIUNI APLICATE ȘOFERILOR DIN MEHEDINȚI, ÎNTR-O SINGURĂ ZI

politia rutieraData 8 august a fost una cu ghinion pentru mulți șoferi mehedințeni. Polițiștii rutieri au aplicat aproape 90 de sancțiuni pentru încălcarea normelor privind circulația pe drumurile publice. 

Astfel, poliţiştii au constatat 7  infracțiuni la regimul circulației şi au aplicat  87 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 27840 de lei, dintre care 14 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 10 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză şi pentru consum de alcool. De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare şi două seturi plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe întreaga reţea de drumuri în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere și pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1