Citeste si...

MARIUS SCRECIU: SEVERINUL VA AVEA CĂLDURĂ LA IARNĂ

1 raan nu mai poate furniza agent termic severinuluiProblema încălzirii locuințelor, la iarnă, pare ultimul subiect la care s-ar gândi locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin, în plină caniculă. Cu toate acestea, subiectul este fierbinte, atât la propriu, cât și la figurat, pentru că reședința județului Mehedinți se confruntă cu situația de a nu putea asigura agentul termic în locuințe. De altfel, sunt luni de zile, de când apa caldă lipsește la robinete. Problemele au apărut după ce Regia Autonomă pentru Activități Nucleare, care asigura apa caldă și căldura, la Drobeta Turnu Severin, a intrat în faliment și și-a închis porțile. Autoritățile locale s-au văzut în imposibilitatea de a mai furniza agent termic către populație. Situația trenează de aproape 2 ani. De curând, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a anunțat pe rețelele de socializare că, pentru la iarnă, s-a găsit o soluție de rezolvare a problemei. Astfel, pe pagina sa de Facebook, Marius Screciu afirmă că "asociația creditorilor RAAN a aprobat contractul de închiriere a capacităților de producere, transport și distribuție pe o perioadă de 2 ani". Potrivit lui Marius Screciu, severinenii vor avea căldură în locuințe începând cu 1 noiembrie. Așadar, în iarna 2017-2018, agentul termic va fi asigurat tot de la RAAN, iar la fel ca anul trecut, combustibilul folosit va fi păcura. De câteva luni, la Drobeta Turnu Severin, au loc lucrări pentru realizarea rețelei de gaz, astfel încât tot orașul să fie racordat la gaz, în următorii 2 ani.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1