Citeste si...

OANA CENUŞE, A DOUA SEVERINEANCĂ CE CUCEREŞTE JURIUL LA "VOCEA ROMÂNIEI", ANUL ACESTA

oana cenuseOana Cenuşe este cea de-a doua severineancă ce cucereşte, anul acesta, juriul la "Vocea României". Tânăra are 16 ani şi este din Drobeta Turnu Severin. Prin prestaţia ei extraodinară, a uimit juriul la emisiunea difuzată vineri, la Protv,  astfel încât a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune. Deşi este mică de statură, Oana a arătat că are o voce imensă. Interpretarea ei sensibilă i-a făcut pe juraţi să se întoarcă, unul câte unul. Tânăra a declarat că nimeni din familie nu are talent muzical.  În prezent, tatăl ei este şomer, iar mama lucrează ca dispecer la o pizzerie.  "Deși sunt micuță, pe scenă mă simt cu totul altfel. Simt că renasc. Părinții mei nu au talent muzical. În prezent, tata este șomer, iar mama este dispecer la o pizzerie. Mereu s-au chinuit să îmi ofere tot ce este mai bun, iar eu îmi doresc să le ofer înzecit din cât mi-au oferit ei mie", a spus Oana Cenușe.

Tânăra a interpretat piesa "Stone Cold", care i-a pus în valoare calităţile vocale de excepţie. Juraţii au fost impresionaţi şi s-au străduit să o atragă în echipa lor. În final, Oana l-a ales pe Tudor Chirilă. 

Oana Cenuşe este cea de-a doua severineancă, ce uimeşte juriul, anul acesta, la "Vocea României". O altă tânără talentată, Andrada Creţu, a impresionat prin vocea ei puternică şi personalitatea debordantă. Andrada l-a ales pe Adrian Despot pentru a face parte din echipa lui. 

Anul acesta este cel mai prolific pentru municipiul Drobeta Turnu Severin, în privinţa talentelor muzicale ce s-au remarcat la "Vocea României". Cele două tinere au şanse mari să meargă mai departe, în etapele viitoare ale concursului de la Protv.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1