Citeste si...

ROMÂNIA A REFUZAT SĂ ACORDE LICENŢĂ CANALULUI DE TELEVIZIUNE RUSESC „RTR” DIN CAUZA AMENINŢĂRILOR DE PROPAGANDĂ

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) din România a respins solicitarea de acordare a licenţei pentru RTR de a emite din Iași. Membrii CNA au adus mai multe argumente care stau la baza avizului negativ.

 

   Despre aceasta comunică RBK cu trimitere la publicaţia locală RFI. Hotărârea privind acordarea licenţei a fost aprobată de către Consiliul Naţional al Audiovizualului, în cadrul supunerii la vot. În urma rezultatelor, toţi cei nouă membri al Consiliului au votat „pentru”. „Există pericolul ca acest post de televiziune să prezinte informații false despre Uniunea Europeană și Statele Unite. E vorba de materiale de propagandă pro-rusă, așa-numitele ştiri false”, a spus membrul Consliului Naţional al Audiovizualului, Valentin Jucan. Totodată el a menţionat că canalul rusesc „RTR” continuă să ceară licenţă de emisie în România.

   Anterior UNIAN a menţionat că unor canale de televiziune din Republica Moldova li s-a cerut să elimine din program  emisiunile de propadandă ruseşti în contextul adoptării adoptării unei legi de combatere a propagandei străine.

 

Sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1