Citeste si...

DROBETA TURNU SEVERIN GĂZDUIEŞTE FESTIVALUL DE MUZICĂ UŞOARĂ "IULIAN ANDREESCU"

afis ia2017Cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară "Iulian Andreescu" se  desfășoară, la Drobeta Turnu Severin,  în perioada 12-13 octombrie. Evenimentul, organizat de Centrul Cultural,  este structurat pe seară de concurs și seară de gală.

În  12 octombrie are loc seara de concurs, iar Gala Laureaților se va desfășura în 13 octombrie. La festival au fost asteptaţi să participe tineri cu vârste cuprinse între 16-30 de ani. Participanţii trebuie să aibă pregătite două piese din care una, obligatoriu, din muzica românească. 

Cunoscuta cântăreață, Nicoleta Nucă, va susţine  un recital vineri, 13 octombrie, de la ora 21,00. Câștigătoarea trofeului de anul trecut, Andreea Dumitriu, va susține de asemenea un micro-recital. 

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1