Citeste si...

ÎNŞELĂCIUNE CU BIJUTERII, ÎN MEHEDINŢI

bijuterii falseŞarlatan din satul celebrului Ghiţă ciobanul prins în flagrant de poliţişti, la Drobeta-Turnu-Severin. Bărbatul din Jina Sibiului a fost prins când îi vindea unui bărbat, pentru 500 de lei, un inel din tablă, dar despre care pretindea că este din aur. Individul este acum la audieri şi cel mai probabil va fi reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de înşelăciune.

La data de 07 februarie, în jurul orei 10:30, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat  în flagrant un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Sibiu, care oferea spre vânzare trecătorilor bijuterii din metal galben pretinzând că sunt din aur. În fapt, cel în cauză, ar fi înșelat un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Cujmir, județul Mehedinți, căruia i-ar fi valorificat un inel fără valoare la prețul de 500 de lei, prezentând ca fiind bijuterie autentică din aur. Cu ocazia depistării acestuia, polițiștii au descoperit asupra sa 14 inele din metal galben și suma de 300 de lei.

Bărbatul avea două moduri de operare şi profita ori de naivitatea, ori de necinstea oamenilor. Cel mai adesea îi acosta pe păgubiţi pe stradă şi le propunea să le vândă bijuterii din aur la un preţ mult mai mic decât cel de pe piaţă şi chiar reuşea. El a fost prins de poliţişti chiar când vindea un inel din tablă pentru 500 de lei. Prin cea de-a doua metodă profita şi de necinstea celor pe care îi înşela. Trecea pe lângă păgubit pe stradă şi îl atenţiona că ar fi pierdut o verighetă. Dacă persoana spunea că inelul, care era foarte mare îi aparţine, atunci individul îi cerea o recomnensă de câteva zeci de lei, pentru că i-a înapoiat bijuteria. Apoi îi lăsa inelul din tablă, despre care păgubitul era convins că e din aur şi pleca cu recompansa.

Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune. Prejudiciul a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1