Citeste si...

DEŢINĂTORII DE CÂINI AGRESIVI, DIN MEHEDINŢI, VERIFICAŢI DE POLIŢIŞTI

TheDogBiteInjuryAdvocatesAcţiune inedită a poliţiştilor din Mehedinţi! Aceştia au verificat respectarea prevederilor legale a regimului de deţinere al câinilor periculoşi şi agresivi. În cadrul acțiunii au fost verificați 54 de deținători de câini periculoși și au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.900 de lei.  Verificările s-au concentrat la Orşova, unde au fost descoperite mai multe nereguli. Astfel, poliţiştii a fost depistat deținătorul unui câine periculos, pe care îl ținea în lesă și cu botniță, însă din verificările efectuat s-a stabilit ca nu este declarat la organele de poliție. Faţă de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale. De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate la imobilul unui alt deținător legal de câni agresivi din municipiul Orșova s-a constatat ca acesta nu a inscripționat pe poarta imobilului avertismentul „Câine agresiv”.

Poliţiştii au declarat că astfel de controale vor continua, mai ales că sunt înregistrate nereguli cu privire la regimul de deţinere a câinilor periculoşi şi agresivi.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1