Citeste si...

MEHEDINȚIUL ÎNTÂLNEȘTE CEL MAI DIFICIL ADVERSAR

Mehedințiul a avut ghinion la tragerea la sorți pentru stabilirea adversarei din barajul de promovare în Liga a III-a de fotbal. Campioana județului va înfrunta la vară echipa unuia din cele mai puternice campionate din țară.

baraj

Organizată live, pentru a nu mai exista speculații cu privire la cum sunt împerecheate județele, tragerea la sorți, de miercuri, de la sediul Federației poate fi privită ca o misiune imposibilă pentru mehedințeni. Aspiranta la promovarea în Liga a III-a va întâlni, în vară, reprezentanta Timișului, în unul din cele mai dezechilibrate dueluri pentru accederea în eșalonul terț. Campionatul este unul din cele mai puternice din țară, cu 18 echipe, majoritatea dispunând de jucători cu experiența ligilor naționale. Cele mai mari şanse de a reprezenta judeţul nostru la barajul de promovare în Liga a III-a le are Recolta Dănceu, lider al Ligii a IV-a, dar și Viitorul Șimian și CS Strehaia. De partea cealaltă, Timișul Șag și ACS Dumbrăvița sunt principalele favorite în a se impune în Timiș.

                                          

Mehedințiul a fost repartizat în regiunea vest, alături de Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Gorj.

 

Vara trecută CS Strehaia a ratat promovarea după o dulă fără istoric contra celor de la Voința Saelale, campioana Teleormanului, cu 2-4 pe teren propriu și 0-8 în deplasare.


Meciurile de la barajul de promovare se vor disputa în sistem eliminatoriu, tur-retur, pe terenul fiecărei echipe. Primul meci, programat pe 16 iunie, cu începere de la ora 18.00, se va disputa pe terenul campioanei judeţului Timiș, urmând ca manşa retur să se dispute în judeţul Mehedinți, pe 23 iunie, cu începere de la ora 17.30.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1