Citeste si...

SILVIU BALAURE, GOLGHETERUL TINERILOR

Regula U21 implementată în Liga I începe să își dovedească utilitatea. De ea profită din plin mehedințeanul Silviu Balaure, care este printre performerii sezonului regular. Mijlocașul Astrei conduce în topul marcatorilor sub 21 de ani, dar este și printre cei mai eficienți jucători din campionat.

balaure

Sezonul 2017-2018 este excelent pentru Silviu Balaure. Descoperit la Clubul Sportiv Școlar Drobeta, Balaure este în vârf de formă. Mijlocașul Astrei a marcat și în ultima etapă a sezonului regular, în partida cu Dinamo, și este lider în topul marcatorilor U21, cu opt reușite. El împarte prima treaptă în acest top alături de atacantul FCSB-ului, Dennis Man. Cei doi se vor duela de la distanță și în play-off. Evoluțiile notabile din campionat l-au propulsat și în echipa națională de tineret, acolo unde deja are ca și asigurat postul de titular. Silviu Balaure a mai fost legitimat la ACS Poli Timișoara și FCM Baia Mare. Debutul în Liga 1 i l-a oferit ACS Poli, în 2013.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1