Citeste si...

PERCHEZIŢII ÎN MEHEDINŢI, LUNI DIMINEAŢA

14430759355d71ed3dLuni dimineaţa, poliţiştii din Mehedinţi au efectuat 8 percheziții, pe raza județelor Mehedinți și Dolj, precum și în București, la persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului. 10 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri. potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Mehedinţi, luni, 5 martie, "polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți, cu sprijinul polițiștilor din București și Dolj, efectuează 8 percheziții, în județele Mehedinți și Dolj, precum și în municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe și înșelăciune".

Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani și bijuterii din locuințele mai multor persoane prin metoda ”împrietenirii”. De asemenea, ar fi indus și menținut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur. 10 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri. De asemenea, vor fi puse în aplicare 2 mandate de aducere cu însoțitor pe raza județelor Mehedinți și Argeș.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 de lei.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1