Citeste si...

STOICAN ȘI MIHART, SUB TRICOLOR

Două severinence vor lupta sub tricolor pentru calificarea naționalei de tineret la Campionatul Mondial de handbal. Cele două sportive lansate la Clubul Sportiv Școlar Drobeta sunt încrezătoare în șansele de accedere în competiția celor mai bune reprezentative de pe mapamond.    

 

handbal final 4

 

 

Motive de bucurie pentru familiile Stoican și Mihart. Fetele foștilor fotbaliști divizionari A au primit cea mai bună veste din 2018. Datorită evoluțiilor la echipele de club, selecționerii Gheorghe Tadici şi Bogdan Burcea le-au inclus în lotul naţionalei de tineret (sub 20 de ani), care în perioada 23-25 martie va juca la Cluj pentru calificarea la Campionatul Mondial din Ungaria, programat în 1-15 iulie.

ANDREEA MIHART CARTON

 

Nu este prima convocare pe care o primesc din partea antrenorilor federali, dar de fiecare dată când fac parte la acțiunile lotului îmi propun să fiu într-o formă fizică cât mai bună. Motivația este și mai mare ținând cont că se vor juca etapele de calificare pentru Campionatul mondial. Avem un lot valoros care consider că are capacitatea de a obține calificarea. Îmi doresc să am un turneu reușit cu echipa, dar și pentru mine. Convocările la lotul național îmi demonstrează că munca pe care o depun zilnic nu este în zadar și îmi dă și un plus de ambiție”, a precizat Andreea Mihart, handbalistă legitimată la CSU Danubius Galați.

 

Bucurie și pentru fiica antrenorului de la Iași

lorena stoican carton

 

Fiica lui Flavius Stoican a primit și ea cu bucurie vestea că va face parte din acțiunea naționalei de la Cluj-Napoca. Evoluțiile din partea sportivei de la revelația sezonului de până acum, SCM Craiova, nu au rămas fără ecou. Mai mult, handbalista din Bănie are planuri mari sub tricolor.

 

Sunt foarte bucuroasă ca am primit convocarea la lot. Este un sentiment care îți dă putere și te face să vrei să te autodepășești în tot ceea ce faci. Mă bucur că am reușit evoluții convingătoare cu acest grup superb de la Craiova, fete de la care am ce să învăț, și îmi doresc să ajut cât pot de mult echipa. Nu este prima data când sunt la lot, dar de fiecare dată când primesc convocări sunt foarte fericită. De când eram mică mi-am dorit să fac parte din naționala României și visul meu mi s-a îndeplinit parțial. Urmează și alți pași pentru a pătrunde și în naționala mare cu care să ridic un trofeu”, a spus Lorena Stoican.

 

 

Andreea Mihart (CSU Danubius Galați) și Lorena Stoican (SCM Craiova) evoluează constant cu cele două echipe în Liga națională de handbal. România va întâlni la Cluj-Napoca reprezentativele Georgiei, Ucrainei și Croației. La turneul final se califică primele două clasate.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1