Citeste si...

TIMIȘORENII, PRIMII ADVERSARI DIN 2018 PENTRU JUNIORI

Mingea de fotbal începe să se miște din nou pe terenurile din campionatele naționale destinate juniorilor republicani. În weekend se reiau jocurile oficiale, iar juniorii Clubului Sportiv Școlar Drobeta, dar și ai Luceafărului Drobeta pornesc returul pe teren propriu contra reprezentantelor din capitala Banatului.

pag 14 3 1024x751

Restart la nivelul republicanilor! Campionatele destinate juniorilor programează, la finele acestei săptămâni, prima etapă a sezonului de primăvară. Juniorii A de la Clubul Sportiv Școlar Drobeta, angrenați în Campionatul Național sub 19 ani, vor înfrunta gruparea Ripensia Timișoara. Meciul este programt sâmbătă, de la ora 12, pe Stadionul Municipal. În aceiași locație, dar de la ora 14, grupa juniorilor B de la CSS Drobetaănfruntă ACS Poli Timișoara, în Liga Elitelor sub 17 ani, Seria Vest.

 

Un nou duel Severin versus Timișoara

 

Cealaltă reprezentantă a județului în fotbalul național la nivel republican, Luceafărul Drobeta, evoluează duminică pe stadionul Ion Floricică din Șimian. Juniorii A vor avea ca prim adversar în 2018 pe cei de la ASU Politehnica Timișoara, începând cu ora 12. Gruparea juniorilor B va juca, de la ora 14, contra omologilor din Timiș. Meciurle contează pentru etapa cu numărul 8 din Seria a VII-a.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1