Citeste si...

LUCEAFĂRUL, CAMPIOANA JUNIORILOR C

Se cunoaște și noua campioană a juniorilor sub 15 ani de la Mehedinți. Formația Luceafărul Drobeta a terminat pe primul loc și va reprezenta Mehedințiul la turneul zonal.

jun c bun

Luceafărul Drobeta a câștigat și manșa retur a duelului cu Sport Kids Drobeta și este câștigătoarea campionatului județean al juniorilor sub 15 ani. Elevii antrenați de Gheorghe Gădăleanu învinseseră în primul meci cu 1-0, iar în returul disputat marți pe Stadionul Municipal s-au impus cu un categoric 5-0. Cu acest prilej, reprezentanții Asociației Județene de Fotbal au înmânat cupele și medaliile pentru participanții în sezonul 2017-2018. Pentru copiii de la Luceafărul Drobeta nu s-a luat pauză deoarece vor reprezenta județul Mehedinți la etapa zonală. În cadrul acestei faze vor întâlni campioanele celorlate patru județe ale Olteniei. Câștigătoarea va avansa în finala pe țară.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1