Citeste si...

SPORT KIDS MERGE LA ZONA U 11

Punct final fazei judeţene a Campionatului Naţional de fotbal al juniorilor E. Fără să cunoască gustul amar al înfrângerii, Sport Kids Drobeta a devenit campioana judeţului şi va reprezenta Mehedințiul la faza zonală.

sk

Campioana județeană la Juniori E va participa în perioada, 24-27 mai, la faza zonală, unde se vor întâlni formațiile câștigătoare din întreaga Oltenie. Echipa Sport Kids Drobeta, pregătită de Dan Harcău, a câștigat Campionatul Județean de Fotbal al Juniorilor E, organizat de Asociația Județeană de Fotbal Mehedinți, și își testează acum potențialul în compania campioanelor din Gorj, Dolj, Vâlcea și Olt. Sport Kids s-a calificat, la finele săptămânii trecute, în urma unui turneu care a constat în 10 meciuri pe Stadionul Municipal.

 

Campionatul s-a desfășurat sub formă de turneu pe parcursul a două zile. Echipa mea a fost și în tur și în retur foarte motivată și dornică pentru a câștiga. De altfel nu am pierdut niciun joc din cele opt. Acum trecem peste granița județului și avem nevoie de o atitudine cel puțin la fel cum au arătat în campionat. Vom merge la etapăa zonală cu mult entuziasm și curaj pentru a ne face jocul și la sfârșitul competiției să ne clasăm pe un loc cât mai sus. Sper ca sutele de ore de antrenament ale fotbaliștilor mei să se vadă în cadrul acestui turneu”, a declarat antrenorul de la Sport Kids, Dan Harcău.

 

Sport Kids Drobeta a câștigat întrecerea nehedințeană a juniorilor născuți în anul 2007 într-o manieră categorică: 7 victorii, 1 egal și un golaveraj foarte bun 44-6. Pe podium a fost urmată de Luceafărul Drobeta (19 puncte) și CSS Drobeta (12).

 

Lotul echipei a fost format din: Edi Mijache, Dalion Munteanu, Cristi Iordache, Denis Taroi, Ianis Doandeș, Ayan Nițu, Răzvan Safta, Bogdan Damian, Răzvan Băloi, Mădălin Stoienică, Mario Lipic, Alin Grăznaru, Alex Răducănița Andreas Olariu și Adrian Popi.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1