Citeste si...

CSS DROBETA, UNA DIN ECHIPELE CELE MAI BUNE DIN ȚARĂ

Calificată între cele mai bune opt echipe din țară, după o pauză de 12 de ani, CSS Drobeta a reușit o figură frumoasă la turneul final al Campionatului Național pentru junioare III de la Sfântu Gheorghe. Tinerele pregătite de Petronela Naum au terminat competiția pe un meritoriu loc 5.

css j3

 

De un sezon plin de amintiri frumoase și o experiență de neuitat au avut parte junioarele III de la Clubul Sportiv Școlar Drobeta. La finele săptămânii trecute au avut ultimele reprezentații ale sezonului în cadrul turneului final din localitatea Sfântu Gheorghe. Pe tabloul final au acces cele mai bune opt echipe, împărțite în doua grupe de câte patru. CSS Drobeta a făcut parte din grupa B alături de Corona Brașov, CSS Bacău, CS Energetic Rm Vâlcea. Cu două egaluri înregistrate în fața echipelor CSS Bacău (29-29) și CS Energetic Râmnicu-Vâlcea (29-29) și o înfrângere în fața Coronei Brașov (21-28), fetele Petronelei Naum au luptat doar pentru locul 5 pe care l-au și câștigat, 31-28, ACS Pegasus Târgu Mureș. Pe lângă locul 5, CSS Drobeta-Turnu Severin a câştigat şi un premiu special, prin Amalia Butaliu, declarată cea mai bună extremă stânga a turneului.

 

Cu puțin noroc puteam lupta pentru o medalie. Doar o victorie dacă obțineam în meciurile terminate la egalitate însemna calificarea în semifinale, dar așa e în sport. A fost un turneu cu emoții, cu stres, cu absolut tot ce înseamnă o competiție de asemenea anvergură. Fetele au avut o evoluție foarte bună, au luptat până la capăt, nu s-au dat bătute. De altfel, în meciul cu Corona Brașov, echipă care a luat aurul în această competiție, au arătat un spirit de echipă extraordinar, devotament, fair-play, ambiție, absolut tot ce le trebuiau pentru turneul acesta. Vreau să le felicit din tot sufletul pentru ce au demonstrat în actualul sezon și să fie la fel de serioase. Pot avea un viitor frumos în handbal pentru că dispun de talentul necesar pentru a face performanță”, a declarat antrenoarea Petronela Naum.

 

Lotul deplasat de CSS Drobeta a fost format din: Cotoroianu Amelia, Sipoteanu Cristina, Butaliu Amalia, Baghina Raluca, Istratie Gabriela, Adam Alexandra, Baroga Ani, Puica Andreea, Sfiea Alexandra, Chilom Alexandra, Iordache Denisa, Mitroi Adelina, Gheorghiceanu Roxana, Pîrjan Alexia și Perju Mădălina. ACS Corona Brașov, echipa care i-a administrat CSS-ului singura înfrângere în cadrul turneului, a ieșit campioană în acest an la categoria junioarelor III.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1