Citeste si...

 • publicat de Beatrice Urucu
  Luni seara (10 decembrie 2018), în sala festivă a Primăriei din orașul Bichișceaba (Békéscsaba), Ungaria, s-a desfășurat Gala Minorităților din acest oraș. Sunt cinci minorități care trăiesc aici: slovacă, română,...
 • publicat de Beatrice Urucu
  Joi seara, în data de 6 decembrie 2018, Ambasada României la Budapesta a organizat Recepția oficială de Ziua Națională a României, care s-a desfășurat la Hotelul Marriott, din capitala Ungariei,...
 • publicat de Beatrice Urucu
  Țara mea de jale, țara mea de dor! Ai fost cântată de poeți, ai fost pictată de maieștri ai penelului, ai fost văitată de mamele și văduvele războaielor, ai fost...
 • publicat de Beatrice Urucu
  La 100 de ani de la înfăptuirea României mari, fiecare român se întreabă ce simte pentru țara lui. Sentimentele ne străbat mintea și inima, fără ca noi să le putem...
 • publicat de Beatrice Urucu
  Periodicul săptămânal „Cronica”, al Autoguvernării pe Țară a Românilor din Ungaria (AȚRU), ajuns în cel de-al 15-lea an de existență, a fost sărbătorit printr-un eveniment cultural ce a avut loc...
 • publicat de Alin Roates
  Şcoala Gimnazială Eşelniţa este implicată, în perioada 5 noiembrie 2018 - 30 iunie 2019, în proiectul pilot, super-inovativ « Canoe pentru o Dunăre albastră », derulat în parteneriat cu instituţii şi asociaţii...

HERCULES E CAMPIOANA SEVERINULUI LA MINIFOTBAL

Campionatul Județean de Minifotbal Mehedinți şi-a desemnat duminică laureatele celei de-a III-a ediţii. Titlul în sezonul 2017 – 2018 a revenit lui Hercules Drobeta, după o luptă strânsă cu TAD Drobeta, iar medaliile de bronz au fost cucerite de SEBN.

 hercules

Minifotbalul prinde rădăcini tot mai adânci și la Drobeta-Turnu Severin! Vreme de opt luni de zile, 12 formații au luptat pe baza sportivă CS Drobeta de la Podul Gruii pentru primul loc în campionatul județean. Echipa cea mai constantă și valoroasă s-a dovedit a fi Hercules Drobeta, care a devenit campioană grație succesului din ultima etapă obținut în fața Crihalei (4-2). Imediat în spatele lor s-a clasat TAD Drobeta, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat SEBN. Cele trei formații nu au luat vacanță deoarece vor fi la startul fazelor naționale organizate de Federația Română de Minifotbal. Primele două clasate la etapa regională, iar cea de pe locul trei la finala Cupei României.

 

Mulţumim echipelor, sponsorilor şi mai ales jucătorilor care au încheiat încă un sezon competiţional foarte disputat şi, aş zice, de la an la an mai bun. Cele 12 formații au făcut o bună propagandă minifotbalului și mă bucur că începem să ne dezvoltăm împreună. Din greșeli învățăm și îmi place să cred că devenim mai valoroși odată cu fiecare etapă de campionat. Le urez succes celor două formații care ne vor reprezenta la turneul regional de la Craiova precum și celor de la SEBN în Cupa României. Vreau să vă anunț că din toamnă schimbăm un pic formatul campionatului, în sensul că vom avea Liga I, cu 6-8 echipe, și Liga a II-a. Vrem să facem competiția mai antrenanantă, cu promovări și retrogradări, cu echipele mici care să aibă și ele plăcerea de a câștiga, iar cele mai bune să se lupte între ele”, a declarat Octavian Goga, președintele Asociației Județene de Minifotbal Mehedinți.

 

Premiile acordate la finalul celor opt luni de întrecere din sezonul competiţional 2017 – 2018

 

Locul I: HERCULES DROBETA

Cupă, medalii, diplomă și 700 de euro.

 

Locul II: TAD DROBETA

Cupă, medalii, diplomă și 500 de euro

 

Locul III: SEBN DROBETA

Cupă, medalii, diplomă și 300 de euro

 

Componența grupelor și programul de la etapa regională

 

Clasamentul final a consemnat echipele care vor reprezenta județul în fazele naționale. Astfel, campioana şi vicecampioana Hercules Drobeta, respectiv TAD Drobeta vor reprezenta Mehedințiul la Campionatul Regional Sud-Vest de la Craiova, în perioada 8-10 iunie, pe baza sportivă Atletico. Vor fi 20 de echipe repartizate în patru grupe, iar primele șase merg la turneul final de la Alba Iulia.

 

Campionatul Regional Sud-Vest (Craiova)


Grupa A: Timișoara – MAV Sports loc 1, Sibiu, Fair Play – loc 1, Craiova, Atletico 84 – loc 1, Deva, Sporting Brad - loc 2 și Severin, TAD – loc 2.
Grupa B: Vâlcea, LJM – loc 1, Hunedoara – loc 1, Orăștie – loc 1, Sibiu, Luceafărul – loc 2 și Vâlcea, CJM – loc 2.
Grupa C: Sibiu, Luceafărul – loc 1, Reșița – loc 1, Vâlcea, CJM – loc 1, Timișoara – loc 2 și Târgu Jiu – loc 2.
Grupa D: Deva, FC Boromir – loc 1, Târgu Jiu – loc 1, Severin, Hercules - loc 1, Hunedoara, Liberty – loc 2 și Sibiu, Fair Play – loc 2.

PROG

PROGRAM 1

PROGR 3

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1