Citeste si...

SEVERINENII N-AU TRECUT DE GRUPE LA MINIFOTBAL

Echipele severinene, Hercules și TAD, au fost eliminate, în weekend, din cadrul Campionatului Regional Sud-Vest la minifotbal, după ce nu au izbutut să depășească faza grupelor.

 

bb

Niciuna din cele două reprezentante ale Mehedinșiului nu au reușit să se califice la turneul final de minifotbal. Atât Hercules Drobeta, cât și TAD Drobeta au părăsit faza regională prematur, încă din faza grupelor. Campioana Hercules a avut un parcurs onorabil, cu o victorie, un egal și două înfrângeri. Severinenii au învins Inter Sibiu (4-3) , au remizat cu FC Boromir (2-2) și au pierdut cu Liberty Hunedoara (1-4) și Dream Team Târgu Jiu (1-4).

 

TAD, fără victorie la Craiova

 

Repartizată în grupa A, vice-campioana de la Mehedinți, TAD Drobeta, a pierdut toate disputele fără a pune probleme adversarilor. Astfel, rând pe rând a fost învinsă de FC Rangers Sibiu (0-3), MAV Sport Timișoara (1-6), Electroflux (0-3) și Sporting Brad (0-3). Cu cele patrtu înfrângeri a terminat grupa pe ultimul loc. 20 de echipe s-au întrecut pentru titlul de campioană regională, dar și pentru unul din primele șase poziții, care îți asigură un loc la Campionatul Național de la Alba Iulia. Finala campionatului regional de la Craiova a fost adjudecată de Borussia Hermannstadt, după lovituri de pedeapsă, în fața celor de la Dream Team Târgu Jiu. Podiumul a fost completat de FC Hermannstadt, 1-0 cu Codavinci Reșița. Celelalte două echipe calificate la etapa finală au fost Sporting Deva și MAV Timișoara.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1