Citeste si...

FURTUNA A FĂCUT RAVAGII, ÎN MEHEDINȚI

13542315Vremea rea s-a dezlănțuit, în Mehedinți, județ aflat sub avertizare cod galben de ploi torențiale și vijelii. Prăpădul a venit în seara zilei de miercuri. Mai întâi, o vijelie puternică a măturat tot județul, iar apoi s-au abătut ploile torențiale însoțite de fulgere și tunete. Vântul a pus la pământ mai mulți copaci, care în cădere au rupt mai multe linii de electricitate. O astfel de situația s-a înregistrat la Tâmna, unde un arbore s-a prăbușit pe DN6 și a blocat traficul. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, de la Drumurile Naționale, dar și de la Electrica.

O situația tragică s-a înregistrat la Obîrșia Cloșani, unde două persoane, un bărbat de 78 de ani și o femeie de 68 de ani, au fost loviți de trăznet. Cei doi se aflau la o stână, când au fost surprinși de furtună. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Femeia a fost transportată la Spitalul din Baia de Aramă, în stare gravă. 

Ploile torențiale au provocat viituri, în zona de munte a Mehedințiului. DJ 671A, între Șovarna și Rudina a fost distrus, din cauza unei viituri. A fost afectată o suprafață de aproximativ 4 m lungime, iar circulația se desfășoară pe un singur sens. 

Potrivit meteorologilor, vreme nu dă semne să se îmbunătățească, în următoarele ore. Dimpotrivă, au fost anunțate creșteri ale debitelor râurilor în Mehedinți și Caraș, unde sunt posibile viituri, ce pot duce la inundații.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1