Citeste si...

DROBETA KIDS JUNIOR CUP ȘI-A DESEMNAT CÂȘTIGĂTORII

Micii fotbaliști de la mai multe cluburi din țară s-au întrecut la Drobeta-Turnu Severin în cadrul unui turneu de fotbal. În competiția „Drobeta Kids Junior Cup”, destinată copiilor născuți în 2006 și 2009, Sport Kids Drobeta a reușit să ajungă în finală la ambele grupe.

foto carton 2

În organizarea Sport Kids Drobeta, pe Stadionul Municipal a avut loc un turneu de fotbal rezervat copiilor născuţi în 2006 și 2009. Organizatorii au adus pe terenul de joc 16 echipe din patru judete, dar și din Serbia. Gazdele de la Sport Kids au avut evoluții bune, care i-au propulsat până în finală la ambele categorii de vârstă. Dacă la grupa 2009 s-a impus Pandurii Târgu Jiu, la 2006 echipa gazdă a păstrat acasă marele premiu, după ce a trecut de Academia Gică Popescu. Sport Kids Drobeta a obținut și două premii individuale. Răzvan Erceanu a primit medalia pentru cel mai bun jucător al categoriei 2006, iar Rareș Bălescu a fost desemnat cel mai bun portar la grupa 2009, spre satisacția antrenorilor.

 

A fost un turneu foarte reușit atât la nivel organizatoric, dar și ca rezultate. La categoria 2006 ne-am impus, iar la 2009 am obținut locul 2, ambele echipe prestând un joc dătător de speranțe. De altfel, datorită evoluțiilor din acest an, mai mulți jucători sunt monitorizați de scouterii mai multor cluburi din țară și străinătate. De la an la an turneul ia amploare. Ediția de acum a adunat la start 16 echipe extrem de bune, printre ele aflându-se și Klaadova, de la vecinii de peste Dunăre. Îi mulțumim domnului primar Marius Screciu pentru sprijinul acordat, doamnei Doina Dobre din cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, dar și Asociației Județene de Fotbal”, a declarat Cristi Țigănele, antrenorul echipei Sport Kids.

 

Drobeta Junior Cup, turneu organizat de Școala de fotbal Sport Kids Drobeta, cu sprijinul Primăriei Drobeta-Turnu Severin, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mehedinți și Asociația Județeană de Fotbal Mehedinți a ajuns la ediția a III-a. Evenimentul s-a desfășurat pe Stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin, la categoriile de vârstă 2006 și 2009. Prin aceste competiții se urmărește evaluarea nivelului de pregătire a micilor fotbaliști.

 

Clasament - Grupa 2006

 


Sport Kids Drobeta - Locul 1
Academia Gică Popescu - Locul 2
Academia Dani Coman - Locul 3
Universitatea Craiova - Locul 4

Juventus Timișoara – Locul 5

CSS Drobeta – Locul 6

Sport Kids Drobeta 2 – Locul 7

Viitorul Orșova – Locul 8

 

Clasament - Grupa 2009

 


Pandurii Târgu-Jiu - Locul 1
Sport Kids Drobeta - Locul 2
Juventus Timișoara - Locul 3
F.K. Kladovo - Locul 4

ASFC Milan Craiova – Locul 5

Sport Kids Drobeta 2 – Locul 6

Viitorul Orșova – Locul 7

Dinamyk Craiova – Locul 8

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1