Citeste si...

GRIPA PORCINĂ, PERICOLUL DE LA GRANIŢA ROMÂNIEI

AH1N1Numărul persoanelor care au murit în regiunea Odesa, din Ucraina, din cauza complicaţiilor generate de gripa pandemică  A/H1N1 a ajuns la 33.

Potrivit autorităţilor responsabile de domeniul sănătăţii din Ucraina, monitorizarea arată că în acelaşi timp circulă viruşii de gripă А şi В, dar prevalează А/H1N1, transmite agenţia Unian.

Carantina va fi anulată în şcolile din regiunea Odesa luni, 1 februarie, după ce aceasta a fost instituită pentru a preveni răspândirea bolilor cu transmisie aeriană.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1