Citeste si...

LAURA CODRUŢA KOVESI, ÎN VIZITĂ LA SOFIA

kovesi in bulgariaProcurorul șef al DNA, d-na Laura Codruța Kovesi a efectuat o vizită la Sofia, ocazie cu care a avut întâlniri cu oficialii statului vecin. Astfel, Kovesi s-a întâlnit cu Președintele Republicii Bulgaria, Rumen Radev,  cu președintele Înaltei Curți de Casație , Lozan Panov și cu Procurorul General bulgar, Sotir Tsatsarov. De asemenea, procurorul șef DNA a susținut conferința "Experiența României: anticorupție, instituții, măsuri", la invitația Înaltei Curți de Casație, precum și a initiativei neguvernamentale "Justiție Pentru Toți".

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1