Citeste si...

RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE ÎN BULGARIA

autostrada 1024x683Autorităţile bulgare anunţă restricţii de circulaţie pentru pregătirea infrastructurii rutiere, pentru minivacanţa de 1 Mai. Agenția ”Infrastructura Rutieră” din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Lucrărilor Publice a anunțat pe site-ul www.api.bg că începând din data de 25 aprilie  până pe 27 aprilie, orele 17:00, se oprește circulația pe ambele sensuri pe autostrada HEMUS, pe sectorul de drum care leagă Sofia de Yablanitsa (segment al rutei Sofia-Ruse), în zona limitrofă tunelului Vitiniya, din cauza activităților de reparare și îmbunătățire a situației echipamentelor de siguranță, lucrări care au drept scop final îmbunătățirea nivelului de siguranță a circulației rutiere, înaintea începerii mini-vacanței de 1 mai. 

Mai multe informații pot fi accesate la: http://www.mae.ro/node/41537

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1