Citeste si...

ZIUA EROILOR ARMATEI ROMÂNE, SĂRBĂTORITĂ ÎN REPUBLICA MOLDOVA

ziua eroilorAmbasada României în Republica Moldova va organiza o serie de manifestări cu prilejul Zilei Eroilor Armatei Române. În acest context, ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță și atașatul Apărării, col. Dumitru Neacșu, vor participa joi, 25 mai 2017, începând cu ora 12.30 la un ceremonial de depuneri de flori la Cimitirul de onoare al ostaşilor români de la Țiganca, raionul Cantemir.

Manifestarea de la Cimitirul de onoare al ostaşilor români de la Tiganca va include alocuțiuni ale ambasadorului României, Daniel Ioniță, viceministrului Apărării al Republicii Moldova, Gheorghe Galbura, ataşatului român al Apărării, col. Dumitru Neacșu, și ale autorităţilor locale. De asemenea, manifestarea va cuprinde un ceremonial religios cu participarea unui sobor de preoţi condus de mitropolitul Basarabiei şi arhiepiscop al Chişinăului, Înaltpreasfinţia Sa Petru, depuneri de flori la mormintele ostaşilor români și un scurt program artistic susţinut de elevii din localitate.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1