Citeste si...

PERCHEZIŢII LA PRIMĂRIA CHIŞINĂU ÎNTR-UN DOSAR ANTICORUPŢIE

cnaProcurorii anticorupţie au descins, joi, la sediul Primăriei  Chişinău, verificând inclusiv biroul primarului Dorin Chirtoacă. După cum susţin surse jurnalistice moldovene, trei funcţionari au fost  reţinuţi.  Ancheta este desfăşurată de ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie. Percheziţiile au avut loc, inclusiv, în biroul primarului Chişinăului, Dorin Chirtoacă, fapt confirmat pentru UNIMEDIA, de către ofițerul de presă al Primăriei,  Vadim Brînzaniuc. 

Din sala de ședințe a Consiliului Municipal Chișinău (CMC) au fost reținuți consilierii Valeriu Didencu și Oleg Onişcenco. Aceştia sunt vizaţi în dosare de corupere pasivă, trafic de influenţă şi depăşirea atribuţiilor de serviciu. Reținut de procurorii și ofițerii CNA este şi Ghenadie Dumanschi. Potrivit unui comunicat de presă emis de Centrul Naţional Anticorupţie, secretarul Consiliului municipal Chişinău, dar și doi consilieri au fost reţinuţi, fiind vizaţi în dosare de corupere pasivă, trafic de influenţă şi depăşirea atribuţiilor de serviciu. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1