Citeste si...

CHIRTOACĂ, MESAJ DE UNIRE: ”LUAŢI CU ASALT PRUTUL, ZDROBIŢI VAMELE ŞI BARIERELE CARE MAI SUNT ÎNTRE NOI”

chirtoacaPrimarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a transmis un mesaj de unire, chiar de 1 Decembrie, cu ocazia evenimentul de aprindere a luminiţelor de Crăciun, în capitala Republicii Moldova. Chirtoacă i-a îndemnat pe tineri sa ia cu asalt Prutul şi să înlăture orice fel de bariere.  „Pentru tineri, pentru copii, adresarea mea este următoarea: Luați cu asalt Prutul, zdrobiți vamele și barierele care mai sunt între noi. S-ar putea să fie calea cea mai scurtă spre Uniunea Europeană. Dacă sute de mii de cetățeni ai Siriei, Iranului, Irakului, Afganistanului au trecut din Europa, dintr-un capăt în altul, ignorând toate frontierele, ar fi păcat noi să ne închinăm atâta la granițele de la râul Prut”,a declarat Chirtoacă. Pentru a susţine cu argument îndemnul său, Dorin Chirtoacă a reamintit celor prezenţi că în România situaţia economic este net superioară celei din Moldova. „Deja se știe că dincolo de Prut, tarifele la energia electrică și la gaz sunt mai mici, prețurile la produsele alimentare, la automobile, la haine sunt mai mici, drumurile mai bune, salariile și piețile mai mari, viața în general devine mai bună plus mai este și umbrela de securitate a NATO. Să ținem minte că avem o cale mai scurtă de a ajunge în UE, prin unirea cu România. Asta așa ca un gând pentru 2016, 2017 și, cine știe, poate în 2018 reușim să o facem”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1