Citeste si...

R. MOLDOVA-UCRAINA: COOPERARE ÎN DOMENIUL PREVENIRII ŞI COMBATERII CORUPŢIEI

Guvernul a luat act de proiectul Acordului de cooperare dintre Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) din Republica Moldova şi Biroul Naţional Anticorupţie din Ucraina în domeniul prevenirii şi combaterii corupţiei şi a aprobat iniţierea negocierilor asupra acestuia, transmite IPN.
Potrivit proiectului Acordului, părţile vor coopera atât în prevenirea actelor de corupţie, precum şi în domeniul investigării actelor criminale specifice, legate de corupţie, informezaă adevarul.md.
Formele propuse pentru cooperare sunt: schimbul reciproc şi operativ de date şi informaţii, precum şi de experienţă, efectuarea activităţilor speciale de investigaţie, organizarea seminarelor şi atelierelor de lucru privind metodele de prevenire şi combatere a corupţiei, implementare proiectelor comune.
Acordul va fi semnat pe o perioadă nedeterminată şi va intra în vigoare după ultima notificare (prin canale diplomatice).

SURSA: BucPress

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1