Citeste si...

PRIMA ZĂPADĂ LA CHIŞINĂU ÎN PRIMA ZI A ANULUI

   zapada1.jpg      Locuitorii capitalei Republicii Moldova au profitat din plin de prima zi a anului 2016 care a adus şi prima zăpadă. Chişinăul a primit mantia albă odată cu trecerea într-un nou an, după ce în alte regiuni a nins încă de la sfârşitul lunii decembrie. Chiar dacă temperatura aerului a scăzut până la minus zece grade, locuitorii orașului au ieșit afară să se bucure de ninsoare. Serviciul Hidrometeorologic anunță că în acest sfârșit de săptămână nu se prevăd ninsori, acestea vor apărea marţi, pe 5 ianuarie, informează timpul.md.

   Meteorologii avertizează că temperaturile vor continua să scadă până la minus nouă grade, noaptea de sâmbătă spre duminică urmând să aducă cea mai scăzută temperatură în termometre, din iarna aceasta, minus 17 grade Celsius.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1