Citeste si...

IGOR DODON ÎMPÂNZEȘTE REPUBLICA MOLDOVA CU PANOURI STRADALE CU MESAJE ANTI-UNIONISTE

Creșterea de la zi la zi a curentului unionist l-a făcut pe Igor Dodon să treacă la măsuri de „combatere”, luate „la nivel național”. Astfel, președintele a găsit de cuviință să își pună semnătura pe panouri publicitare unde scrie că „Unionismul trece, patria rămâne. Moldova are viitor! Igor Dodon”, scrie Deschide.md.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dodon încearcă să se convingă că mișcarea unionistă ia amploare doar datorită faptului că suntem în Anul Centenarului.

„În acest an este ceasul de vârf al unioniștilor. Aniversarea centenarului a răscolit în ei cele mai iraționale și întunecate emoții și pasiuni. Au devenit foarte perfizi și agresivi și, din păcate, multă lume a căzut pradă acestor isterii. Și multe autorități din statul vecin și-au arătat adevărata față și intenție”, scrie Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Dodon a reiterat că „Unirea niciodată nu se va produce”, iar majoritatea cetățenilor Republicii Moldova „condamnă ferm acțiunile unioniste”.

Pentru ca acțiunile sale să fie cât mai clare, Dodon a încheiat postarea de pe FB cu versuri care aparțin celui mai mare poet român, Mihai Eminescu: „ce e val ca valul trece”, a scris președintele, sugerând apropierea dintre versuri și mesajul de pe panoul anti-unionist.

Doar că, din aceeași poezie, Glossă, mai reiese și că „Viitorul și trecutul / Sunt a filei două fețe, / Vede-n capăt începutul / Cine știe sa le-nvețe”, notează deschide.md.

 

sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1