Citeste si...

ZILELE ROMÂNILOR DIN GLOGONI

img 20170917 wa0004Românii din Glogoni, Serbia, s-au aflat în sărbătoare, duminică, 17 septembrie. În mijlocul lor au venit şi reprezentanţii Ambasadei României la Belgrad. Evenimentul, intitulat „Zilele Românilor din Glogoni”, a fost organizată de către Societatea Cultural Artisitică „Veselia” în comuna Glogonj (localitatea Pancevo, Provincia Autonomă Voivodina). Programul evenimentului a inclus manifestări artistice şi culturale. Organizatorii au adresat mulţumiri Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, pentru sprijinul financiar oferit în cadrul proiectului dedicat promovării valorilor culturale române, precum și Ambasadei României pentru participare. Pentru reuşita programului artistic, şi-au adus aportul Centrul de Cultură „Infinitum", Orchestra „Veselia” din Panciova, Societatea Cultural Artistică „Nicolae Bălcescu” din Barițe și Societatea Cultural Artistică „Lumina” din Jankov Most. Lor li s-au adăugat invitaţi speciali din România, de la Centrul de Cultură Deta. De asemenea, între invitaţi s-au aflat soliștii vocali și instrumențiștii Jovana Subić, Cristina și Teodora Mic, precum și Ionel Lazăr. 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1