Citeste si...

PRIMARUL CERNĂUŢIULUI A SEMNAT UN MEMORANDUM PENTRU COMBATEREA CORUPŢIEI

Primarul oraşului Cernăuţi, Oleksii Kaspruk, şi şeful Iniţiativei Anticorpuţie a Uniunii Europene în Ucraina, Eka Tkeşelaşvili, au semnat un memorandum de cooperare, al cărui scop este combaterea corupţiei.

 

După cum a menţionat Eka Tkeşelaşvili, proiectul este foarte important pentru Uniunea Europeană, deoarece dorim să o ajutăm pe Ucraina în ceea ce priveşte elaborarea unui mecanism eficient de combatere a corpuţiei. Potrivit ei, este foarte important ca această iniţiativă să se desfășoare nu numai la nivel central. În acest proces ar trebui să fie implicată şi administraţia locală. Dna Eka este convinsă că un astfel de proces de centralizare în Ucraina va duce la schimbarea relațiilor dintre stat și cetățeni. De aceea, pentru a obține rezultate eficiente, foarte important este să fim sprijiniţi.  În plus, ea a menţionat că va fi înfiinţată o firmă, prin intermediul căreia, un grup de consultanţi vor acţiona în şase oraşe ale Ucrainei, inclusiv Cernăuţi, contribuind la dezvoltarea unei colaborări. De asemenea, va fi elaborat un plan care va duce combaterea corupţiei.

 

sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1