Citeste si...

IAȘI: PARTICIPANȚI DIN REGIUNEA CERNĂUȚI LA FESTIVALUL „DATINI ȘI OBICEIURI DE IARNĂ”

Duminică, 17 decembrie, la Iași a fost organizat festivalul folcloric internațional „Datini și obiceiuri de iarnă” Iași 50 – ediție jubiliară.

Potrivit Ziarul de Iași, citat de Radio Cernăuți,  la eveniment au participat 20 de alaiuri din județele Bistrița-Năsăud, Cluj, Iași, Maramureș, Suceava, Vaslui, Tulcea, din Republica Moldova și regiunea Cernăuți – Ucraina, peste 500 de participanți.

Comunitatea românească din Cernăuți a fost reprezentată de „Căiuții” din satul Mihoreni, Țitunul Herța și Grupul de colindători „Țărăncuța” din localitatea Marșinți, raionul Noua Suliță.

 

sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1