Citeste si...

PESTE 700 DE POLIŢIŞTI DE FRONTIERĂ DIN UCRAINA, DEMIŞI PENTRU CORUPŢIE

Ministrul ucrainean de interne, Arsen Avakov, a anunţat că 742 de poliţişti de frontieră din Ucraina au fost demişi din funcţii, după ce au comis acte de corupţie, informează RADOR, citat de TOCpres.

Avakov a subliniat în acest context că, prin astfel de măsuri, polițiștii de frontieră câștigă încrederea și sprijinul populaţiei. Ministerul de Interne al Ucrainei implementează un program anticorupţie la nivelul instituţiei şi, în acest sens, a introdus noi forme de prevenire a corupției în rândul angajaţilor.

 

Sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1