Citeste si...

LA ISMAIL VA AVEA LOC FORUMUL CADRELOR DIDACTICE DE LIMBA ROMÂNĂ DIN REGIUNEA ODESA

Asociaţia Naţional-Culturală „Basarabia” a Românilor din regiunea Odesa organizează sâmbătă, 17 Martie 2018, cea de-a II-a ediţie a FORUMULUI CADRELOR DIDACTICE DE LIMBĂ ROMÂNĂ DIN REGIUNEA ODESA, cu genericul „Educaţia în limba maternă: realizări, realităţi şi perspective”. Manifestarea se va desfăşura în incinta Centrului de Informare al României din cadrul Universităţii Umaniste de Stat din Ismail. Intrarea din str. Repin nr.12, parter, între orele 10:00-15:00.

Potrivit unui comunicat remis Agenţiei BucPress din Cernăuţi, Forumul, în formatul unei conferinţe pedagogice, va găzdui cadre didactice care predau în limba română în instituţiile de învăţământ preşcolar, şcolar şi universitar din regiunea Odesa. Sunt invitaţi la lucrările celei de-a doua ediţii a Forumului educatori, învăţători de clase primare şi profesori de limbă şi literatură română, dar şi de alte discipline şcolare – ştiinţe exacte, umanitare, ş.a., care se predau în limba română.

Printre partenerii de organizare se numără Consiliul cadrelor didactice de limbă română din regiunea Odesa, Filiala regională Odesa şi Filiala raională Sărata a Alianţei Creştin-Democrate a Românilor din Ucraina, Asociaţia Naţional-Culturală „Valul lui Traian” a Românilor din raionul Tatarbunar.

 

Sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1